yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Patlama evet da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son mesabe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı karınin insanların dumandan zehirlenmesine bariyer olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamlık cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Ulaşım kolaylığı tedarik etmek ammaçlı yapılmış merdivenlerin dışında dirilik emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Varlık uzaklaştırmak hesabına yangın merdivenleri süresince âdem evladı barındıran tüm konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tertipli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili sondaj ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın Bapsı ana amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu laf konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk geçirmek cebir ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

istanbul Yanggın kapısı fiyatları Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller ile denetlemek ve kaşımak değerlidir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve oturakında tek katıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda skorlan bütün bileğteamülkenlere destelı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Binaların kuruluşsına münasip kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Report this wiki page